Over Shan Audio

Shan Audio is een Tsjechische fabrikant van high end-speakers met een lange historie. Het bedrijf werd in 1991 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een prominente speler op de Europese markt voor kwaliteitsaudio, custom design en flexibele toepassingen. Maar bij alles wat ze doen is het vertrekpunt: zeer goed geluid en tevreden gebruikers.
Onze historie
Al in de jaren negentig baarde Shan opzien met innovatieve speakersystemen als de Aztec en de Emotion-lijnen. Het bedrijf opereerde toen nog vanuit Vráž u Berouna, in de buurt van Praag.

In 2008 zette Shan Audio een grote stap vooruit. De productie werd verlegd naar een nieuwe fabriek in Třanovice, aan de voet van het Beskid-gebergte. Het team werd uitgebreid met onder anderen Dr. Bohumil Sýkora, een grote naam in de wereld van de electro-akoestiek.

Shan Audio klaar voor de toekomst

De kracht van Shan Audio is de synthese tussen perfect geluid en oogstrelende vormgeving. De huidige speakerlijnen geven uitdrukking aan die ambitie, van de compacte Lyra’s en de elegante Cithara’s tot en met de absolute topmodellen uit de exclusieve IceBox-serie. Ieder voor zich bewijzen deze modellen dat deze Tsjechische speakerfabrikant ambachtelijke perfectie en vooruitstrevend design weet samen te smelten tot verbluffend goed klinkende speakers.

Naast de hoge kwaliteit onderscheiden producten van het Tsjechische Shan Audio zich door de vele afwerkingsmogelijkheden en door de enorm hoge kwaliteit van die afwerking. Zowel de speakers als de standaards kunnen desgewenst in nagenoeg iedere RAL-kleur geleverd worden. De kwantiteit en kwaliteit van de laklagen van producten van Shan Audio zijn altijd uitzonderlijk in hun prijsklasse!

Shan Audio is verder in staat om speakersystemen samen te stellen die geheel zijn toegesneden op de wensen van klanten en de plaats waar ze moeten functioneren. In nauwe samenspraak met architecten en uitvoerders verwezenlijken ze de akoestische dromen van eigenaren en gebruikers van woningen, appartementen en bedrijfsruimtes.

Tenslotte kunnen met combinaties van de Lyra, Cithara and IceBox-systemen home cinema-sets van onwaarschijnlijke kwaliteit worden samengesteld.

Ons adres

Sikkel 40 F

3274 KK Heinenoord

Nederland

Contact

010 – 7600 190

info@shanaudio.nl

Bereikbaarheid

ma – vrij: 09:00 tot 21:00

za: 09:00 tot 18:00