Lyra Serie

Speciaal ontworpen voor ieder interieur. De Lyra’s van Shan Audio zijn niet alleen op superieur niveau afgewerkt, ook zult u verbaasd zijn over het grootse geluid dat deze speakers tentoonspreiden.

Handgemaakt in Tsjechië: small is Beautiful!

De Lyra S van Shan Audio is zo’n speaker die niet alleen klein is en prachtig afgewerkt, maar ook nog eens heel groots speelt. Bij het beluisteren zult u zich afvragen hoe het mogelijk is dat de Lyra S zo’n vol geluid produceert.

Omdat de Lyra S een fris uiterlijk heeft, past hij in ieder modern interieur. Door zijn ronde vormen is de Lyra S van Shan Audio ook uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar net even iets anders. Zijn muzikale kwaliteiten maakt deze speaker ook erg geschikt voor de meest veeleisende muziekliefhebber.

Plaats hem op zijn speciaal ontwikkelde standaard, in de vensterbank of op dressoir, overal zal de Lyra S naar tevredenheid presteren. Het geluidsbeeld is heel erg open en de speaker is niet plaatsingsgevoelig.

Vanaf € 1299,- per set (afhankelijk van uitvoering en kleur)

Cabinet: Bass reflex – Enclosure made from 22mm MDF board

Maximal power: 50 W/IEC

Impedance: 4 OHM

Frequency range: 60-20 000 Hz

Sensivity: 88.5dB

Dimensions: WxHxD 250x160x200 mm

Weight: 4 kg/unit

Uitvoeringen:

 

Ook deze center speaker van Shan Audio is handgemaakt in Tsjechië.

De Lyra center is de perfecte aanvulling in een surround opstelling. Door het ontwerp met afgeronde hoeken en de hoge bouwkwaliteit heeft de kast nauwelijks last van resonanties. Dit zorgt ervoor dat de stemmen kristalhelder worden weergegeven.

Maar deze Lyra center is veel meer dan een center speaker alleen. Gebruik twee Lyra centers als frontspeakers en u zult versteld staan waartoe deze speakers in staat zijn!

Vanaf € 999,- per stuk (afhankelijk van uitvoering en kleur)

Cabinet: Bass reflex – Enclosure made from 22mm MDF board

Maximal power: 50 W/IEC

Impedance: 6 OHM

Frequency range: 65-20 000 Hz

Sensivity: 88.5dB

Dimensions: WxHxD 380x160x200 mm

Weight: 6,5 kg/unit

Uitvoeringen:

 

Shan Audio maakt al ruim een kwarteeuw speakers en die ervaring hoor je natuurlijk terug. De kernkwaliteiten van kostbare Icebox-serie hoor je ook terug in deze compactere versie; ze klinken gebalanceerd en harmonieus maar zijn tegelijk in staat tot grote emotie. De Lyra L is de grote broer van de Lyra S, maar is nog steeds zeer compact te noemen. Een vloerstander met een hoogte van 90 centimeter en slechts 16 cm diep.

De Lyra L van Shan Audio overtreft alle verwachtingen. Naast een grootse muzikale prestatie, geeft de Lyra L een zeer gecontroleerd en warm laag. Je hebt werkelijk het gevoel alsof de artiest live in de woonkamer staat te spelen.

Net als de andere producten van deze gerenommeerde Tsjechische speakerbouwer heeft ook de Lyra L een fris uiterlijk. Hij is in vrijwel elke kleur leverbaar.

Vanaf € 1999,- per set (afhankelijk van uitvoering en kleur)

Cabinet: Bass reflex – Enclosure made from 22mm MDF board

Maximal power: 50 W/IEC

Impedance: 6 OHM

Bandwidth: 55-20000 Hz

Sensivity: 88.5dB

Dimensions: WxHxD: 160 x 160 x 900 mm

Weight: 8 kg / 1 piece

Uitvoeringen:

Fotogalerij Lyra serie

Maak een luisterafspraak in onze showroom in Heinenoord of bij u thuis.

Ons adres

Sikkel 40F

3274 KK Heinenoord

Nederland

Contact

010 – 7600 190

info@shanaudio.nl

Bereikbaarheid

ma – vrij: 09:00 tot 21:00

za: 09:00 tot 18:00