Icebox Serie

Bent u op zoek naar de echte “live” beleving op het allerhoogste niveau, dan biedt de Icebox serie van Shan Audio alles wat u zich maar zou kunnen wensen.

De Icebox I brengt u het absolute topsegment van Shan Audio binnen. Dit is een monitor die de meeste vloerstaanders achteloos opzij schuift. Geschikt voor een boekenplank is hij niet. Vanwege zijn gewicht en afmetingen, maar ook om de torenhoge geluidskwaliteit ten volle te kunnen beleven, zijn de meegeleverde eigen standaards onontbeerlijk.

In de specificaties buitelen de superlatieven over elkaar heen: veertig kilo per stuk, met een kastdikte tot 38 millimeter en een bereik tussen de 40 en 20.000 Herz! Voor het laag- en middengebied is D.P.C.-technologie gebruikt, de tweeter is uitgerust met een Acuflex soft dome die met de hand geïmpregneerd is.

En dat alles leidt waar het allemaal om begonnen is: een loepzuiver geluid dat autoriteit koppelt aan adembenemende precisie. Deze speakers vertolken iedere muzieksoort zoals die bedoeld is. Fijnzinnig waar gewenst, maar ook zeker geschikt voor zelfs de meest kritische liefhebber van de gespierdere muzieksoorten.

Vanaf € 6.999,- per set (afhankelijk kleur)

 

Cabinet: Bass reflex

Maximal power: 150 W/IEC

Impedance: 8 OHM

Frequency range: 40-20 000 Hz

Sensivity: 87 dB (1W/1m)

Dimensions: WxHxD 300x350x300 mm

Weight: 40 kg/unit including original stand

Finishes: White/Black/Custom

Uitvoeringen:

Hoe hebben de Tsjechische ingenieurs dit voor elkaar weten te krijgen? Een deel van het antwoord is: langdurig opgebouwde kennis gepaard aan ongeëvenaarde bouwkwaliteit! De behuizing van het 3.5-weg bass reflex-speakersysteem is op sommige plekken niet minder dan vijftig millimeter dik!

De negen inch basluidsprekers maken gebruik van een samengesteld membraan van het cellulaire vezeltype met een extreem lange slag en een spreekspoeldiameter van 5 inch. Voor het middengebied is D.P.C.-technologie gebruikt, resulterend in kristalheldere en neutrale weergave van de middentonen. De tweeter is uitgerust met een Acuflex handcoating soft dome. Op de achterzijde is de speaker voorzien van regelmogelijkheden om het laag- midden- en hoge tonenbereik aan specifieke ruimtes en omstandigheden aan te passen.

Het totale bereik bestrijkt het volledige spectrum, verder reikend dan wat het menselijk oor kan waarnemen: 25 tot 20000 Hz! Dat betekent bijvoorbeeld dat echt alle instrumenten van een volledig orkest tot in de laatste details en in volle reikwijdte worden weergegeven. Zelfs orgelpijpen, een notoir moeilijk instrument om buiten een concertzaal over te brengen, klinken door deze Icebox II volledig realistisch.

De speakers uit de Icebox-serie worden op bestelling gemaakt en de oppervlakken worden in hoogglans afgewerkt, met niet minder dan twaalf lagen echte pianolak!

Vanaf € 15.999,- per set (afhankelijk kleur)

 

Cabinet: Bass reflex

Maximal power: 300 W/IEC

Impedance: 8 OHM

Frequency range: 25-20 000 Hz

Sensivity: 86 dB (1W/1m)

Dimensions: WxHxD 300x1200x360 mm

Weight: 75 kg/unit

Finishes: White/Black/Custom

Uitvoeringen:

Fotogalerij Icebox serie

Maak een luisterafspraak in onze showroom in Vlaardingen of bij u thuis.

Ons adres

Sikkel 40 F

3274 KK Heinenoord

Nederland

Contact

010 – 7600 190

info@shanaudio.nl

Bereikbaarheid

ma – vrij: 09:00 tot 21:00

za: 09:00 tot 18:00