Klantenservice

Werkwijze

De speakers van Shan Audio worden in de Benelux geleverd door Omera – Hifi en Streaming Media. Onze showroom is gevestigd in Heinenoord. Uiteraard bent u tijdens winkeltijden of op afspraak van harte welkom om de speakers van Shan Audio te bewonderen en te beluisteren. Wij adviseren u graag.

In veel gevallen is het ook mogelijk om de speakers van uw keuze thuis te beluisteren. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze afspraken module. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen en een afspraak met u maken. Op de afgesproken datum zal de medewerker u thuis bezoeken zodat u een goede indruk te krijgt van de kwaliteit van Shan Audio. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kosteloos.

Levertijd

Mocht u tot aanschaf willen overgaan, dan moet u rekening houden met een levertijd van ongeveer 2 tot 3 weken. De speakers worden namelijk op bestelling met de hand gefabriceerd in de kleur die u graag wilt.

Garantie

Shan Audio is overtuigd van de kwaliteit van hun speakers, daardoor wordt er maar liefst 5 jaar garantie verleend.

Overeenkomst bij aankoop

Aangezien er een ruime keuzevrijheid bestaat voor wat betreft de kleurstelling van de speakers en deze specifiek voor u gemaakt worden, stellen wij een koopovereenkomst op. Na ondertekening van deze overeenkomst is er geen sprake meer van een bedenkingstermijn. Mocht u daarna toch af willen zien van de overeenkomst, dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze vindt u in de aanvullende voorwaarden welke geleverd worden bij de koopovereenkomst.

Betaling

Wanneer u overgaat tot aanschaf, geschiedt de betaling middels een ideal link. Deze link ontvangt u wanneer de speakers klaar staan voor verzending. Zodra de betaling is voldaan, worden de speakers direct verzonden.

Verzenden

De speakers kunnen na bestelling eventueel zonder meerprijs thuisbezorgd worden. Hiervoor maken wij gebruik van UPS en Packs. Zodra de speakers verzonden worden ontvangt u een track en trace code van ons.

Ons adres

Sikkel 40 F

3274 KK Vlaardingen

Nederland

Contact

010 – 7600 190

info@shanaudio.nl

Bereikbaarheid

ma – vrij: 09:00 tot 21:00

za: 09:00 tot 18:00