Special Edition: Lyra Concrete

Waanzinnig, speciaal en gemaakt van echt beton. Ook geluidstechnisch is deze speaker zeer bijzonder. Genieten op hoog niveau!

Lyra Concrete

Productomschrijving

Handgemaakt in Tsjechië: small is Beautiful!

De Lyra concrete van Shan Audio is zo’n speaker die niet alleen klein is en prachtig afgewerkt, maar ook nog eens heel groots speelt. Bij het beluisteren zult u zich afvragen hoe het mogelijk is dat de Lyra Concrete zo’n vol geluid produceert.

Omdat de Lyra Concrete een fris uiterlijk heeft, past hij in ieder modern interieur. Door zijn ronde vormen en betonnen uitvoering is de Lyra Concrete van Shan Audio ook uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar net even iets anders. Zijn muzikale kwaliteiten maakt deze speaker ook erg geschikt voor de zeer veeleisende muziekliefhebber.

Plaats hem op zijn speciaal ontwikkelde standaard, in de vensterbank of op dressoir, overal zal de Lyra Concrete naar tevredenheid presteren. Het geluidsbeeld is heel erg open en de speaker is niet plaatsingsgevoelig en heeft geen last van resonanties door het gebruik van een volledig betonnen kast.

€ 3699,- per set

Specificaties

Cabinet: Bass reflex – Enclosure made from real concrete

Maximal power: 50 W/IEC

Impedance: 4 OHM

Frequency range: 55-20 000 Hz

Sensivity: 88.5dB

Dimensions: WxHxD 250x160x200 mm

Weight: 10 kg/unit

Fotogalerij Lyra Concrete

Maak een luisterafspraak in onze showroom in Heinenoord of bij u thuis.

Ons adres

Sikkel 40 F

3274 KK Heinenoord

Nederland

Contact

010 – 7600 190

info@shanaudio.nl

Bereikbaarheid

ma – vrij: 09:00 tot 21:00

za: 09:00 tot 18:00